MENUZOEKEN
Nieuws

Reggioweek: Beestjes

Door de hele school is er heel hard gewerkt aan het thema "Beestjes". Hier zijn heel diverse werkstukken uit voortgekomen. Op verschillende plekken in onze schoolomgeving zijn exposities in gemaakt:

De kunstkastjes in Wyns gevuld met de waterspinnen die gemaakt zijn door de Gele Giraffen(groep 1). We hebben hard gewerkt aan dit Reggio-project en het zou daarom erg leuk zijn als iedereen even een kijkje komt nemen.

De kunstkastjes staan bij het pontje.

  

Wij, groep 2, van de Professor Wassenberghskoalle zijn echte beestjesspeurders! In het voorjaar hebben we veel verschillende insecten, van zoemende bijen tot kruipende kevers, en allerlei kriebelbeestjes zoals slakken, spinnen, wormen en duizendpoten ontmoet. Nu ons schooljaarthema Water is zijn we wel heel naar nieuwsgierig geworden naar Waterbeestjes. We leren over een schaatsenrijder die op het water kan lopen, over een bootsmannetje wat een kever is die op zijn rug zwemt en over knappe slakken die onderwater in hun huisje kunnen ademen. En we zien ook een larve van een libelle in het water. Hé dat is best een interessant beestje. Babylibellen komen uit eitjes die in het water zijn gelegd. Ze leven in het water, tot ze op een dag vleugels krijgen en wegvliegen.


realisatie
web2work