Vreemde Vogel Route

Mei 2024

Er gaat iets leuks gebeuren. Maak je klaar voor een wandeling vol verwondering.

De kinderen van de Prof. Wassenberghskoalle hebben de afgelopen weken hard gewerkt over het thema 'Vogels'. Met al hun kennis en creativiteit hebben ze samen een vogelvrije kunstwandelroute gemaakt.

De kunstwerken zijn helaas niet meer te bewonderen op de route maar laat u verwonderen door middel van de verhalen, foto's en gebeurtenissen rondom ons project hier op onze website.
Klik via de links door naar onze kunstwerken en ontdek!

Dit is de PWS:

We stimuleren kinderen om "te worden wie ze zijn". We omarmen verschillen en bevorderen wederzijds begrip met behulp van DENKGEWOONTEN. Kinderen worden aangemoedigd om hun creatieve expressie en unieke talenten te ontdekken. We bieden een veilige omgeving waarin kinderen worden gestimuleerd om te vragen, onderzoeken en ontdekken. We hechten waarde aan verbinding tussen kinderen, ouders en leerkrachten.
Meer over ons pedagogisch concept

IKC: onderwijs en opvang onder één dak

IKC Prof. Wassenberghskoalle wordt een Integraal Kindcentrum waar onderwijs en kinderopvang nauw samenwerken. We bieden een leer- en ontwikkelomgeving voor kinderen van 0 tot 12 jaar waar Reggio aspecten zichtbaar zijn . De voorschoolse opvang is open vanaf 7:15 uur en de naschoolse opvang is geopend van 14:15 uur tot 18:00 uur. De opvang wordt verzorgd door SKF.
Meer over ons IKC