Verenpracht

Ook op de BSO hebben wij vogels gemaakt. Er werden prachtige kleurrijke vogels gemaakt in verschillende soorten en maten. Er zijn vogels gemaakt met veel veren en met weinig veren. We ontdekten dat de de snavels ook verschillend kunnen zijn; groot of klein en soms zelfs plat. Ook leerden we dat de vleugels er ook verschillend uit kunnen zien qua grootte en kleur. We hebben met klei gewerkt, met veren en met kraaltjes. Dit maakt het tot een vrolijk geheel.

Wat is er fijn gewerkt!

BSO Villa Emilia

Dit is de PWS:

We stimuleren kinderen om "te worden wie ze zijn". We omarmen verschillen en bevorderen wederzijds begrip met behulp van DENKGEWOONTEN. Kinderen worden aangemoedigd om hun creatieve expressie en unieke talenten te ontdekken. We bieden een veilige omgeving waarin kinderen worden gestimuleerd om te vragen, onderzoeken en ontdekken. We hechten waarde aan verbinding tussen kinderen, ouders en leerkrachten.
Meer over ons pedagogisch concept

IKC: onderwijs en opvang onder één dak

IKC Prof. Wassenberghskoalle wordt een Integraal Kindcentrum waar onderwijs en kinderopvang nauw samenwerken. We bieden een leer- en ontwikkelomgeving voor kinderen van 0 tot 12 jaar waar Reggio aspecten zichtbaar zijn . De voorschoolse opvang is open vanaf 7:15 uur en de naschoolse opvang is geopend van 14:15 uur tot 18:00 uur. De opvang wordt verzorgd door SKF.
Meer over ons IKC