Kom kennismaken!

Bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. 

Tijdens deze eerste kennismaking krijgt u informatie over ons IKC en is er tijd voor een rondleiding. Daarbij is er natuurlijk gelegenheid om een kijkje te nemen in de verschillende groepen. Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek kan telefonisch via telefoonnummer 058 266 4861 of door een mail te sturen naar hzwart@proloog.nl

Graag tot ziens op IKC Prof. Wassenberghskoalle!

Uw kind aanmelden?

Dat kan door het downloaden, afdrukken en invullen van onderstaand formulier:

Dit is de PWS:

We stimuleren kinderen om "te worden wie ze zijn". We omarmen verschillen en bevorderen wederzijds begrip met behulp van DENKGEWOONTEN. Kinderen worden aangemoedigd om hun creatieve expressie en unieke talenten te ontdekken. We bieden een veilige omgeving waarin kinderen worden gestimuleerd om te vragen, onderzoeken en ontdekken. We hechten waarde aan verbinding tussen kinderen, ouders en leerkrachten.
Meer over ons pedagogisch concept

IKC: onderwijs en opvang onder één dak

IKC Prof. Wassenberghskoalle wordt een Integraal Kindcentrum waar onderwijs en kinderopvang nauw samenwerken. We bieden een leer- en ontwikkelomgeving voor kinderen van 0 tot 12 jaar waar Reggio aspecten zichtbaar zijn . De voorschoolse opvang is open vanaf 7:15 uur en de naschoolse opvang is geopend van 14:15 uur tot 18:00 uur. De opvang wordt verzorgd door SKF.
Meer over ons IKC